AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta gezdiğini görmek

Kahve falında karanlıkta gezdiğini görmek

Kahve falında karanlıkta gezdiğini görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında karanlıkta gezdiğini gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız şanslarınızı arttırabilir.

Kahve falında karanlıkta gezmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta gezdiğini görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta gitmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda araba kullanmak çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına delalettir.

Kahve falında karanlık yoldan geçmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta öpüşmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık yerde yürümek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta kuran okumak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hanesine huzurun dolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir