AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta öpüşmek

Kahve falında karanlıkta öpüşmek

Kahve falında karanlıkta öpüşmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kötü duygularından arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta öpüşmek gördüyseniz:

  • Bonkörlük veya cömertlik seviyesini ayarlamakta zorluk çekmeniz, ileride kafanızı duvarlara vurdurtabilecek kararlar almanıza neden olabilir.

Kahve falında karanlıkta uçmak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında güneşi karanlık görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi karanlıkta görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık bir yerde kalmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta yolculuk yapmak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını karanlıkta görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta kara kedi görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında karanlığa girmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir