AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık yolda araba kullanmak

Kahve falında karanlık yolda araba kullanmak

Kahve falında karanlık yolda araba kullanmak hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, ana baba sözü dinlemeye, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda araba kullanmak gördüyseniz:

  • Size bazı şeyler pazarlamaya veya sizi bazı konularda ikna etmeye çalışan kişiler inandırıcılıktan uzak olabilir.

Kahve falında karanlık yolda araba kullanmak borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta araba kullanmak adının fesada karışacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karlı yolda araba kullanmak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında asfalt yolda araba kullanmak kazancını katbekat arttıracağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yolda araba kullanmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında taşlı yolda araba kullanmak bir sebeple zorluklara düşüleceğine, zenginliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında engebeli yolda araba kullanmak beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına inanılır.

Kahve falında virajlı yolda araba kullanmak kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir