AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta gezmek

Kahve falında karanlıkta gezmek

Kahve falında karanlıkta gezmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta gezmek gördüyseniz:

  • Yaşam enerjisi veren kişi ya da yerleri ziyaret ederek enerji toplayabilirsiniz.

Kahve falında karanlıkta gezdiğini görmek bolluk ve bereketin artacağına, çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta gezmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında birini karanlıkta görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında gece karanlıkta yürümek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta düşmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıkta sevdiğini görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık gökyüzü görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık ay görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir