AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta düğün görmek

Kahve falında karanlıkta düğün görmek

Kahve falında karanlıkta düğün görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta düğün gördüyseniz:

  • Ay sonuna doğru ilk bakışta son derece güven uyandırabilecek olan bir kimsenin size bazı tekliflerle yaklaşması olasıdır.

Kahve falında karanlıkta düğün görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta mum görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlığa yürümek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına yorulur.

Kahve falında karanlık sokakta koşmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık evde olmak bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına delalettir.

Kahve falında karanlıktan çıkmak istediği oranda da eğleneceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işarettir.

Kahve falında karanlık mutfak görmek karın artacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta araba kullanmak kazancı arttıracağına, kazancınızın artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir