AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık evde olmak

Kahve falında karanlık evde olmak

Kahve falında karanlık evde olmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık evde olmak gördüyseniz:

  • Maddi gerekçeli gerilimlerden ya da ilişkiler nedeniyle kaçırılan ufak nüansların neden olabileceği maddi zararlardan uzak durmakta fayda var.

Kahve falında karanlık bir eve girmek fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işaret eder.

Kahve falında eski karanlık ev görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evi karanlık görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık bir ev görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık eve girmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına inanılır.

Kahve falında içi karanlık ev görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta ev görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, uzun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık bir evde olmak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir