AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık mutfak görmek

Kahve falında karanlık mutfak görmek

Kahve falında karanlık mutfak görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık mutfak gördüyseniz:

  • Bazı önemli konulara gereken dikkati vermediğinizi fark edebilirsiniz.

Kahve falında karanlık mutfak görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mutfakta bulunmak refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ruhsal olarak etkileneceğine delalettir.

Kahve falında mutfak tezgahı temizlemek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mutfakta kum görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında mutfakta yemek yemek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalettir.

Kahve falında mutfakta yemek yapıldığını görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında dar mutfak görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı mutfak dolap görmek rızkın ve kısmetin artacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir