AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlığa yürümek

Kahve falında karanlığa yürümek

Kahve falında karanlığa yürümek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında karanlığa yürümek gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar almanız veya bazı olayları yanlış değerlendirmeniz durumunda pişman olabilirsiniz veya büyük hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında karanlıkta mezarlıkta yürümek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında gece karanlıkta yürümek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yolda yürümek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, konforundan da ödün vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık yerde yürümek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık yolda yürümek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine inanılır.

Kahve falında karanlık yolda tek başına yürümek yeni girişimlerde bulunacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta yağmurda yürümek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yol yürümek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir