AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını sarhoş görmek

Kahve falında arkadaşını sarhoş görmek

Kahve falında arkadaşını sarhoş görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, mutsuz ve hasta olacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını sarhoş gördüyseniz:

  • Basit şekilde araya mesafe koymak daha politik bir tavır olabilir.

Kahve falında arkadaşını sarhoş görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı sarhoş görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının sarhoş olduğunu görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşlarını sarhoş görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşını sarhoş görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını sarhoş görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalettir.

Kahve falında sarhoş sevgili görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında yakınını sarhoş görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir