AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçuruma tırmanmak

Kahve falında uçuruma tırmanmak

Kahve falında uçuruma tırmanmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalet eder.

Kahve falında uçuruma tırmanmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında uçurum tırmanmak alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında uçurumdan tırmanmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan yukarı tırmanmak rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işarettir.

Kahve falında uçuruma tırmanmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında uçurumu tırmanmak haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında balkondan tırmanmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işarettir.

Kahve falında düz tepeye tırmanmak çok mutlu günler geçireceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bi yere tırmanmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir