AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda boğulmuş birini görmek

Kahve falında suda boğulmuş birini görmek

Kahve falında suda boğulmuş birini görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında suda boğulmuş birini gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir derdi ile uğraşmanız da gerekebilir.

Kahve falında başka birinin suda boğulduğunu görmek borca batacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin suda boğulmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dalgalı suda boğulmak sevdikleri ile bir arada olacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda boğulmaktan kurtarmak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda boğulanı kurtarmak aksine işe neredeyse köstek olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine tabir olunur.

Kahve falında suda boğulmaktan kurtulmak sebep olacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının suda boğularak öldüğünü görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda boğulmak şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir