AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda boğulanı görmek

Kahve falında suda boğulanı görmek

Kahve falında suda boğulanı görmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, düşmanından kurtulmaya, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında suda boğulanı gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal başlıklı ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda işler lehinize dönebilir.

Kahve falında bulanık suda boğulan görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun suda boğulmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine işarettir.

Kahve falında suda boğulurken kurtarılmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına işarettir.

Kahve falında duru suda boğulmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına delalettir.

Kahve falında yeşil suda boğulmak ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin suda boğulmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda boğularak ölmek süzüleceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına alamet eder.

Kahve falında bir yakınının suda boğulduğunu görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir