AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık köprü görmek

Kahve falında karanlık köprü görmek

Kahve falında karanlık köprü görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, rahat bir hayatı olacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalettir.

Kahve falında karanlık köprü gördüyseniz:

  • Bırakın cevaplar daha sonra gelsin veya olaylar daha sonra istediğiniz yolda ilerlesin.

Kahve falında karanlık köprü görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprüden denize bakmak bilgilerle donanacağına, gıybet edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir köprüde olmak eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında cam köprü görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halat köprü görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında tahta köprü görmek onlar tarafından yüceltileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına yorulur.

Kahve falında sırat köprüsünden düşmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında köprücük kemiği görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir