AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık bir şey görmek

Kahve falında karanlık bir şey görmek

Kahve falında karanlık bir şey görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık bir şey gördüyseniz:

  • Göz kamaştırıyorsunuz, sahnedesiniz veya herkes sizinle birlikte iş yapabilmek veya görünebilmek için sıraya giriyor olabilir.

Kahve falında karanlık bir şey görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta bir şey aramak kötü bir duruma düşüleceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık merdivenlerden çıkmak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta merdiven çıkmak evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta yıldız görmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık ve köpek görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yıkanmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ağlamak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, bir akrabadan hata görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir