AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta yıkanmak

Kahve falında karanlıkta yıkanmak

Kahve falında karanlıkta yıkanmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, zaferler kazanacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, işlerini düzene sokacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta yıkanmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi telaşlandırabilir.

Kahve falında karanlık yerde yürümek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, eskileri yâd edeceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık yollar görmek kısmetinin de açılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında havanın karanlık olduğunu görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık bir yolda koşmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, atılan adımların zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında karanlık sokakta kaybolmak yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta arabaya binmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında karanlık yola gitmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yeşillik görmek halsizleşeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir