AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta bir şey aramak

Kahve falında karanlıkta bir şey aramak

Kahve falında karanlıkta bir şey aramak yeni işlere ve projelere gireceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, kötü günler yaşanacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet eder.

Kahve falında karanlıkta bir şey aramak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızın onay vermediği kişilerle maddi, romantik, sanal veya ticari ilişki ya da iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında karanlıkta bir şey aramak sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, aksiliklerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta aramak ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık bir şey görmek işveren pozisyonuna geleceğine, şifa ve moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında kaybedilen bir şeyi aramak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına işaret eder.

Kahve falında aradığı şeyi bulmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyi çok aramak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına tabir olunur.

Kahve falında kayıp bir şeyi aramak hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında kaybolan bir şeyi aramak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir