AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık asansör görmek

Kahve falında karanlık asansör görmek

Kahve falında karanlık asansör görmek başarıya giden yollarının açılacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, başarıların çoğalacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık asansör gördüyseniz:

  • Duygusal nedenlerle yanlış adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında karanlık asansöre binmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık asansör görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında asansörden korkmak yenilenme yaşayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörden aşağı inmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle asansörde kalmak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında asansörden çıkamamak uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörde inip çıkmak daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işarettir.

Kahve falında asansöre binip yükselmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir