AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörden çıkamamak

Kahve falında asansörden çıkamamak

Kahve falında asansörden çıkamamak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörden çıkamamak gördüyseniz:

  • Sizden kendinizi bir konuya adamanız istenebilir.

Kahve falında camdan asansör görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kısmetlerinden olacağına yorulur.

Kahve falında asansörle çok yükseklere çıkmak eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında asansörde ölmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansörde kalan birini görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli asansör görmek kazancın gittikçe azalacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında asansöre binip uçmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörde kalmak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında geniş asansör görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir