AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansöre binip yükselmek

Kahve falında asansöre binip yükselmek

Kahve falında asansöre binip yükselmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, cesaretinin yerine geleceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine inanılır.

Kahve falında asansöre binip yükselmek gördüyseniz:

  • Evinizi değiştirebilirsiniz veya bazı ilişkileriniz sizi şaşırtabilir.

Kahve falında asansöre binip yükselmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçağa binip yükselmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında asansöre binip uçmak hayal kırıklığına düşeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında asansöre binip aşağı inmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında asansöre binip inmek dolandırılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında asansöre binip yukarı çıkmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Kahve falında asansöre binip çıkmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında asansörle yükselmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir