AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi görmek

Kahve falında kara kedi görmek

Kahve falında kara kedi görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, getirisinden daha fazla olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına inanılır.

Kahve falında kara kedi gördüyseniz:

  • Dayanağı olmayan asılsız haberlere kesinlikle inanmamalısınız.

Kahve falında ölmüş kara kedi görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kara kedi görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kara kedi yavruları görmek kazancın yetmez olacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara kediler görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine yorulur.

Kahve falında yatakta kara kedi görmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kedi kara görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi atmak eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kediyi kovalamak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir