AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kara kedi görmek

Kahve falında evde kara kedi görmek

Kahve falında evde kara kedi görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, yüksek moralli olacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında evde kara kedi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri ilerlemenizin önünde set oluşturabilir.

Kahve falında kara kedinin eve girdiğini görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve kara kedi girdiğini görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında kara kediyi evden atmak komşularla ters düşüleceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında evde kara kedi görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara kedi ölüsü görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi saldırdığını görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine rivayet eder.

Kahve falında kara kediyi atmak elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara kedi saldırısı görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir