AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi ve beyaz kedi görmek

Kahve falında kara kedi ve beyaz kedi görmek

Kahve falında kara kedi ve beyaz kedi görmek fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kara kedi ve beyaz kedi gördüyseniz:

  • Bazı konular planlandığı ya da önceden üzerinde anlaşma sağlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında kara kedi ve beyaz kedi görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, hayırlı bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara ve beyaz kedi görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara kedi tarafından kovalanmak çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kara kedi sevdiğini görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara kediyi öldürmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve kara kedi girdiğini görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına inanılır.

Kahve falında kara kedi kovaladığını görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerin kara geçeceğine inanılır.

Kahve falında kara kedi ısırdığını görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir