AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara üzüm koparmak

Kahve falında kara üzüm koparmak

Kahve falında kara üzüm koparmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, yeni kişilerle tanışacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kara üzüm koparmak gördüyseniz:

  • Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Kahve falında kara üzüm ağacı görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, dertlerin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında kara üzüm vermek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kara üzüm bağı görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında kara üzüm yemek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı kara üzüm yemek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine delalettir.

Kahve falında kara üzüm salkımı görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru kara üzüm görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru kara üzüm yemek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir