AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara trene binmek

Kahve falında kara trene binmek

Kahve falında kara trene binmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, doğru haber almaya, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kara trene binmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizden şaşmamalısınız.

Kahve falında kara trene binmek karlı işler alacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine yorulur.

Kahve falında kara treni kaçırmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına delalet eder.

Kahve falında kara tren görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz trene binmek fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında giden trene binmek hasta ise iyileşeceğine, dedikodu edeceğine işarettir.

Kahve falında korku trenine binmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında lunapark trenine binmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış trene binmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir