AnaSayfa / Genel / Kahve falında giden trene binmek

Kahve falında giden trene binmek

Kahve falında giden trene binmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında giden trene binmek gördüyseniz:

  • Ev ya da aile ile ilgili konularda aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında giden trene binmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına yorulur.

Kahve falında hızlı giden trene binmek hastalıklarının iyileşeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işarettir.

Kahve falında eski trene binmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle trene binmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında tren ne binmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah trene binmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına rivayet eder.

Kahve falında çok hızlı trene binmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trene binmek istemek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, borçlarını bitireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir