AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara tren görmek

Kahve falında kara tren görmek

Kahve falında kara tren görmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, saygınlığının da artacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kara tren gördüyseniz:

  • İşiniz veya ev yaşantınızla ilgili sorumluluklarınızı veya verdiğiniz sözleri yerine getirmeden sosyal planlar yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kara trene binmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında kara treni kaçırmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara tren görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trenin peşinden koşmak tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trenle uzun yolculuk yapmak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalettir.

Kahve falında birinin trene bindiğini görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, durgun giden işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tren sürdüğünü görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında trenle hızlı gitmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir