AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlış trene binmek

Kahve falında yanlış trene binmek

Kahve falında yanlış trene binmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, hastalıkların uzak duracağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işaret eder.

Kahve falında yanlış trene binmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında yanlış trene binmek istediği yola çıkacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında yanlış otobüse binmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlış arabaya binmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına tabir olunur.

Kahve falında yanlış gemiye binmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işarettir.

Kahve falında yanlış vapura binmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlış minibüse binmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, insanlarla iç içe olacağına inanılır.

Kahve falında yanlış dolmuşa binmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yanlış uçağa binmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir