AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara treni kaçırmak

Kahve falında kara treni kaçırmak

Kahve falında kara treni kaçırmak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, umutsuz olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, konuşmaz olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kara treni kaçırmak gördüyseniz:

  • Net olmalı, direkt cümleler kurmalısınız.

Kahve falında kara treni kaçırmak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kara tren görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına alamet eder.

Kahve falında kara trene binmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında treni kaçırmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tren kaçırmak takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında trenin kaçtığını görmek yeni kararlar alınacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trenle hacca gitmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tren ve ray görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir