AnaSayfa / Genel / Kahve falında korku trenine binmek

Kahve falında korku trenine binmek

Kahve falında korku trenine binmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, hastalığının düzeleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında korku trenine binmek gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler görülmemiş faydalar sağlayabilir.

Kahve falında korku trenine binmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine işarettir.

Kahve falında yeşil trene binmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına delalet eder.

Kahve falında tren binmek bunun için her gün şükredeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında lunapark trenine binmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında hız trenine binmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, hasta ise şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında tren ne binmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanlış trene binmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kendisini korumaya alacağına rivayet eder.

Kahve falında yük trenine binmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir