AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara tencere görmek

Kahve falında kara tencere görmek

Kahve falında kara tencere görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kara tencere gördüyseniz:

  • Birkaç tanesiyle aynı anda ilgilenmek yerine, sizin için çok önemli bir projeye öncelik tanımanız toplum içindeki duruşunuz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında kara tencere görmek onu alkışlayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında kara tencerede yemek pişirmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor tencere görmek büyük üzüntüler olacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulaşık tencere yıkamak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencere dibini kazımak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tencerede makarna görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tencere dibini yemek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalettir.

Kahve falında tencerede fare görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir