AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda solucan görmek

Kahve falında vücudunda solucan görmek

Kahve falında vücudunda solucan görmek aralarından su sızmayacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda solucan gördüyseniz:

  • Gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında vücuttan solucan çıktığını görmek istediği projeleri yapamayacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında vücuttan solucan çıkarmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında solucanın vücuduna girdiğini görmek birikiminin artacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına inanılır.

Kahve falında vücutta solucan görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hastalıktan şifa bulmaya alamet eder.

Kahve falında vücudunda solucan görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında mutfakta solucan görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına yorulur.

Kahve falında büyük abdestte solucan görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi solucan görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir