AnaSayfa / Genel / Kahve falında solucan kustuğunu görmek

Kahve falında solucan kustuğunu görmek

Kahve falında solucan kustuğunu görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında solucan kustuğunu gördüyseniz:

  • Ormanı yakmaktansa daha uzlaşmacı veya sakin bir tavırla olaylara yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında vucudundan solucan çıktığını görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdestte solucan görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Kahve falında mezarda solucan görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, makamını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında canlı solucan görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Kahve falında avuç içinde solucan görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında solucan kurt görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına inanılır.

Kahve falında zehirli solucan görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içinden solucan çıktığını görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir