AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara ördek görmek

Kahve falında kara ördek görmek

Kahve falında kara ördek görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, içinin kıpır kıpır olacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, hayatının başarılarla dolacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kara ördek gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksın.

Kahve falında kara ördek görmek darlığa düşmeyeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına işarettir.

Kahve falında ördek ve yumurtasını görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında ördeklere yem vermek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ördek görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ördek beslemek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi ördek görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük ördek yavrusu görmek çok iyi paralar kazanılacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında ördek ve tavuk görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir