AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ördek beslemek

Kahve falında beyaz ördek beslemek

Kahve falında beyaz ördek beslemek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ördek beslemek gördüyseniz:

  • Değişiklikler sizi endişelendirmesin.

Kahve falında beyaz ördek beslemek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, bahtının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ördek yavrusu beslemek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde ördek beslemek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına delalettir.

Kahve falında ördek beslemek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, eksiği kendinde bulacağına delalettir.

Kahve falında yavru ördek beslemek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ördek yavrusu görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ördek yakalamak bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında beyaz yavru ördek görmek kindar olacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir