AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara melek görmek

Kahve falında kara melek görmek

Kahve falında kara melek görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hem verimi yükselteceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kara melek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bire erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Kahve falında kara melek görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kendi işini açacağına delalet eder.

Kahve falında meleğe sarılmak büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında sorgu meleklerini görmek maaşının artacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında azrail meleğini görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında melek ismi duymak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, mutluluğunun da artacağına yorulur.

Kahve falında melek şeklinde bulut görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında meleğin elini tutmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında melek olup uçmak bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir