AnaSayfa / Genel / Kahve falında melek ismi duymak

Kahve falında melek ismi duymak

Kahve falında melek ismi duymak beden sağlığının zarar göreceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına yorulur.

Kahve falında melek ismi duymak gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz tartışmalara girmemelisiniz.

Kahve falında melek ismi duymak isabetli kararlar alacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında melek ismini duymak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında melek ismi görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında meleklerin sesini duymak güzel huylarının değişeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında melek sesi duymak başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ahmet ismi duymak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalettir.

Kahve falında bülent ismini duymak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında berra ismini duymak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir