AnaSayfa / Genel / Kahve falında melek şeklinde bulut görmek

Kahve falında melek şeklinde bulut görmek

Kahve falında melek şeklinde bulut görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, kariyer sahibi olacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında melek şeklinde bulut gördüyseniz:

  • Kendi hayatınızın mimarı siz olmalısınız.

Kahve falında melek şeklinde bulut görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında at şeklinde bulut görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında kalp şeklinde bulut görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında insan şeklinde bulut görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında melek şekli görmek mutluluğa ve neşeye, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında buluttan melek görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde taş görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı alamet etmektedir.

Kahve falında balık şeklinde yılan görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir