AnaSayfa / Genel / Kahve falında sorgu meleklerini görmek

Kahve falında sorgu meleklerini görmek

Kahve falında sorgu meleklerini görmek fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, projenin gerçekleştirileceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında sorgu meleklerini gördüyseniz:

  • Verilen tavsiyeler hoşunuza gitmeyebilir.

Kahve falında sorgu meleklerini görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında ölüp sorgulanmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında öbür dünyada sorgulanmak eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüp sorguya çekildiğini görmek mekân değiştireceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sorgu gününü görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında sorgu görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından sorguya çekilmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, hobilerine eğileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ahirette sorgulanmak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir