AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara maymun görmek

Kahve falında kara maymun görmek

Kahve falında kara maymun görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, malının ve parasının ziyan olacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kara maymun gördüyseniz:

  • Karamsarlığa eğilimlisiniz.

Kahve falında kara maymun görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında maymunla uğraşmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında maymunu öldürmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalettir.

Kahve falında maymun satın almak kâbus gibi günlerin geleceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru maymun görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymunla konuştuğunu görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında maymun yakalamak fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, endişe veren durumların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında insanı maymun görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir