AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara lahana satın almak

Kahve falında kara lahana satın almak

Kahve falında kara lahana satın almak gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara lahana satın almak gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu birarada yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kara lahana satın almak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında kara lahana haşlamak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına delalet eder.

Kahve falında kara lahana vermek keyifli günler geçireceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kara lahana çorbası görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara lahana görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında kara lahana sarmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede kara lahana görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış kara lahana görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir