AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru kara erik görmek

Kahve falında kuru kara erik görmek

Kahve falında kuru kara erik görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, büyük kazanç sağlanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru kara erik gördüyseniz:

  • Biraz esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında kuru kara erik görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah erik kurusu görmek sevdikleri ile kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kuru erik yemek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru erik yemek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında kuru erik görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kuru erik toplamak borçlanıp, hasta olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulur.

Kahve falında erik kurusu görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara erik toplamak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir