AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kına görmek

Kahve falında kara kına görmek

Kahve falında kara kına görmek başarı ve zafer kazanacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara kına gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişileri olayları sizin gözünüzle görmeleri için ikna etmeniz zor olsa da başarabilirsiniz.

Kahve falında kara kına görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında bacağa kına yakmak kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında kına elbisesi giydiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağ elde kına görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kına üstüne kına yakmak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına tabir olunur.

Kahve falında parmağa kına yakmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kına tabağı görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında gelin kınası görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir