AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına elbisesi giydiğini görmek

Kahve falında kına elbisesi giydiğini görmek

Kahve falında kına elbisesi giydiğini görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kına elbisesi giydiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının ilişkileriyle uğraşmak yerine kendi ilişkilerinize ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında kına elbisesi giydiğini görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalettir.

Kahve falında kınalık elbise giymek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kına elbisesi giymek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kına gecesi elbisesi görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kına elbisesi görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, varını yoğunu kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kına elbisesi görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, zor günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kına gecesi kıyafeti giymek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kına kıyafeti giymek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir