Kahve falında kına tabağı görmek

Kahve falında kına tabağı görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kına tabağı gördüyseniz:

  • Merak ettiğiniz konuları veya bazı entrikaları görmezden gelmemenizde ya da ertelememenizde fayda var.

Kahve falında kına tabağı görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabakta kurtçuk görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalettir.

Kahve falında süs tabağı görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında plastik tabak görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında metal tabak görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında zeytin tabağı görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına işarettir.

Kahve falında tabakta hurma görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeker tabağı görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir