AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara fare öldürmek

Kahve falında kara fare öldürmek

Kahve falında kara fare öldürmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, az çalışarak çok gezeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara fare öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı sosyal etkinliklerde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında kara fare öldürmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kara fare görmek sıkıntılarından kurtulacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kara kedi ve fare görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, mevkie edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara fare görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına delalettir.

Kahve falında kara kediyi öldürmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında kara yılanı öldürmek fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, üzüleceğine, yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kara yılan öldürdüğünü görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına rivayet eder.

Kahve falında kara kedinin öldüğünü görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir