AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara fare görmek

Kahve falında kara fare görmek

Kahve falında kara fare görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, lüksüne de lüks katacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında kara fare gördüyseniz:

  • Saplantılı ya da sabit fikirli kişilerle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kara kedi ve fare görmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına inanılır.

Kahve falında büyük kara fare görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kişinin rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında kara fare görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kara fare öldürmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük kara sinek görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kara kına görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine yorulur.

Kahve falında kara lahana dolması görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, işlerin daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara kediyi öldürmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir