AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi sevdiğini görmek

Kahve falında kara kedi sevdiğini görmek

Kahve falında kara kedi sevdiğini görmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, borçlarının azalacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında kara kedi sevdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmelisiniz.

Kahve falında kara kedi sevmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara kediyi sevmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kedi sevdiğini görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında kara kedi taşlamak işten ve güçten el etek çekileceğine, yeni bir eve taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kara kedi görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına delalettir.

Kahve falında kara kedi ısırdığını görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kara kedi tarafından ısırılmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara kedi tarafından kovalanmak ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir