AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi ölüsü görmek

Kahve falında kara kedi ölüsü görmek

Kahve falında kara kedi ölüsü görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sevilip sayılacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara kedi ölüsü gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir seyahat, konferans veya seminer sizi daha çok tanımak isteyeceğiniz kişilerle bir araya getirebilir.

Kahve falında ölü kara kedi görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi ölüsü görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedinin kovaladığını görmek fal sahibinin kazancının artacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yatakta kara kedi görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına yorulur.

Kahve falında eve kara kedi girdiğini görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedi kovaladığını görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulur.

Kahve falında kara kedi sevdiğini görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük kara kedi görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir