AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta kara kedi görmek

Kahve falında yatakta kara kedi görmek

Kahve falında yatakta kara kedi görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sermaye kaybedeceğine, bunalacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yüzlerin asılacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta kara kedi gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı olaylar duygusal huzursuzluklar yaratabilir.

Kahve falında yatakta kara kedi görmek çevreye karşı itibarın artacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında yatakta kara böcek görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta kara yılan görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, süzüleceğine işaret eder.

Kahve falında kara kediyi evden atmak ortak işlere gireceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kara kedinin eve girdiğini görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına delalettir.

Kahve falında kara kedi boğmak şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve kara kedi girdiğini görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hem çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kedi ölüsü görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, kafasını toparlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir