AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara karga görmek

Kahve falında kara karga görmek

Kahve falında kara karga görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına yorulur.

Kahve falında kara karga gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz ya da uzmanlığınız bir süredir çözüm bekleyen sorunları çözebilir.

Kahve falında kara karga görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü karga görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah büyük karga görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kargayı uçarken görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında karga ve yavrusunu görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, onun istediği yoldan gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karga tarafından kovalanmak iş konusunda bir ortaklık kuracağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında karga ezmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde karga görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir